Trouwsites

Nieuw: Weddamo Professional

We krijgen bij Weddamo geregeld vragen/verzoekjes over extra functionaliteiten. In sommige gevallen kunnen we daar in de vorm van een beetje maatwerk direct gehoor aan geven. Andere dingen kosten wat meer tijd. Een aantal vragen sprong er bovenuit en die hebben we gebundeld in een compleet nieuw pakket: Weddamo Professional!

Meertaligheid

Jullie meest verzochte functionaliteit was veruit het toevoegen van een extra taal. Logisch, want bijna ieder bruidspaar heeft wel een paar internationale gasten op de gastenlijst staan. Met Professional heb je nu de mogelijkheid om een tweede taal toe te voegen. Voor ons zat de uitdaging er vooral in om de editor net zo eenvoudig en intuïtief te houden als voorheen en volgens mij zijn we daarin geslaagd!

Gastenboek

Wat brengt een website nou meer tot leven dan wat interactie met jullie gasten? Het nieuwe gastenboek voorziet in deze behoefte en we hebben er nog een leuk extraatje aan toegevoegd: je kunt namelijk coole GIF’s toevoegen aan de berichten. En wie houdt er nou niet van GIFjes?

Blog

Willen jullie de gasten in aanloop naar de bruiloft op de hoogte houden van de ontwikkelingen? Dat kan nu met de nieuwe blog module. Zo kan iedereen een beetje meeleven met de planning van de bruiloft. Natuurlijk ook ideaal om jullie gasten op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom de Corona regelgeving.

Gasten kunnen nu ook foto’s uploaden

Hoe leuk is dat?? Jullie gasten kunnen nu ook hun eigen foto’s uploaden naar de website. De foto’s komen direct in de galerij te staan.

Bekijk hier de nieuwste features in actie

Meer volgt…

We zullen het Professional pakket de komende tijd verder uitbreiden. Heb jij nog een goede suggestie? Laat het ons vooral weten!