Trouwsites

Weddamo ❤ Instagram

Okee, achter de schermen zijn we nog wat aan het testen, maar we wilden jullie dit niet langer onthouden. We hebben voor jullie de mogelijkheid gecreëerd om jullie bruiloftsite uit te breiden met jullie eigen Instagram posts!

Je kunt je Instagram berichten op twee manieren toevoegen. Zo kun je op de homepage een selectie tonen van een specifieke hashtag of gebruiker. Daarnaast hebben we een Instagram blog-module toegevoegd. Dit is een losse pagina waar je je Instagram berichten als een soort blog kunt inladen. Daarover hieronder meer.

Hashtag of gebruiker

Je kunt kiezen om berichten in te laden op basis van een bepaalde hashtag of gebruiker. Dit hoeft niet hetzelfde te zijn op de home- en -blogpagina. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op de homepage foto’s te tonen van jullie eigen hashtag en op de blogpagina kun je dan berichten inladen van jullie persoonlijke account. Het is wel van belang dat de berichten en het profiel openbaar zijn.

Instagram blogpagina

Veel stellen geven aan dat zij graag nieuwsberichten met hun gasten delen. De nieuwe Instagram blog-module is daar het ideale middel voor! De laatste berichten worden automatisch opgehaald, inclusief de volledige omschrijving van de posts. Door jullie eigen hashtag in te laden, kun je de pagina ook gebruiken als een soort gastenboek. Iedereen kan hier dan aan bijdragen!

Twee stijlen

Je kunt verschillende stijlen toepassen op de blogpagina. Kies voor een klassieke blog-layout of ga voor een modern ‘masonry grid’.

De nieuwe Instagram opties zijn beschikbaar voor alle Premium gebruikers. De modules worden automatisch toegevoegd, je hoeft hier verder niets voor te doen. Je vindt de opties voor de home- en blogpagina respectievelijk onder “Voorpagina” en “Instagram Blog”.