Trouwen! Wat nu?

TROUWERIJ ORGANISEREN? WAAR MOET JE OP LETTEN?

Ja, ik wil! Voor het zover is dat jullie het ‘ja-woord’ kunnen zeggen, moet er nog veel geregeld worden. Natuurlijk kun je jullie trouwdag zo grotesk of intiem maken als jullie zelf willen, maar wat hulp en handvatten bij het organiseren kan iedereen wel gebruiken. In dit artikel hebben wij een paar belangrijke punten op een rijtje gezet die komen kijken bij het organiseren van een bruiloft. Ga slim te werk en maak gebruik van alle hulp en informatie die je kunt krijgen, om zo voorbereid in het huwelijksbootje te kunnen stappen. Lees snel verder en maak het plannen van jullie bruiloft een onvergetelijke tijd.

Trouwerij organiseren

Help! Waar moet ik beginnen?

Je wilt een trouwdag plannen, maar waar moet je beginnen? Er zijn zoveel facetten dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Begin met het uitzetten van de grote lijnen voordat je aan de details begint. Wij helpen je daarom graag een handje om jullie droombruiloft te plannen.

1. Plan een datum. Hoe simpel het ook klinkt, een trouwdatum is natuurlijk de eerste stap. Zo zet je de datum vast en kun je hier alles omheen boeken.

2. De locatie. Waar zouden jullie het ‘ja-woord’ aan elkaar willen geven? Onder een open sterrenhemel, in de kerk of wil je een beachwedding om met jullie tenen in het zand jullie droombruiloft vieren. Ga eens op zoek naar originele trouwlocaties en vier jullie bruiloft op een unieke plek.

loctatie trouwerij

3. Het thema. Het is makkelijk om met een thema te werken. Een kleurenthema of een specifiek thema kan het eenvoudig maken om alles tot in de nopjes te organiseren. Willen jullie een romantisch thema met warme en lieve kleuren? Of toch liever een bohemian thema en laten jullie de gasten bloemen in het haar dragen.

 

Informatie voor de gasten

Vervolgens is het erg belangrijk om jullie gasten te kiezen, uit te nodigen en op de hoogte te houden. Samen met jullie vrienden en familie willen jullie de liefde kunnen vieren.

Wat is de beste manier om jullie gasten het heugelijke nieuws te melden dat jullie gaan trouwen? Een trouwkaart is passé, niet geheel praktisch en relatief duur. In sommige gevallen kan deze niet aankomen of per ongeluk weggegooid worden. Een trouwwebsite is daarom handig. Jullie kunnen eenvoudig een trouwwebsite maken voor jullie gasten. Hier kunnen jullie een leuk stukje schrijven en de gasten op unieke wijze uitnodigen voor de bijzondere dag. Daarnaast kunnen jullie hier alle praktische informatie over de evenementen kwijt. Wat wordt er van de gasten verwacht en wat kunnen zij van de dag verwachten? Het is de beste manier om met iedereen in contact te komen.

Weddamo biedt leuke opties voor het maken van een trouwwebsite. Je wordt volledig geholpen bij het ontwerpen van de website en kunt jullie gasten op deze manier betrekken bij jullie bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos en het maken van een website is heel eenvoudig.

Willen jullie minder stress bij het plannen van jullie huwelijk? Zorg dan dat je het voor jezelf en voor de gasten makkelijk maakt. Weet waar jullie aan beginnen en laat jullie gasten duidelijk weten wat er van hen verwacht wordt. Een trouwwebsite maken is de beste optie om iedereen op de hoogte te houden van de evenementen en om achteraf te kunnen genieten van foto’s van het huwelijk. Trouwen doe je als het goed is maar een keer in je leven. Doe het gelijk goed en geniet van alle moderne mogelijkheden die Weddamo biedt.